Vopsea silicata pura pe baza de silicat de potasiu. Continut scazut de COV, fara solventi, fara conservanti! Creata din ingrediente cat mai ecologice! Datorita faptului ca este super alcalina (valoare ph 12) se recomanda ca sa foloseasca un echipament de protectie pe durata aplicarii. Vezi raportul de testare vopsea – capacitatea de protectie Descarca specificatiile …

Email, RSS Follow
Share

Vopsea antiradiatii HSF74

vopsea_antiradiatii_HSF74-1l_5l

Vopsea silicata pura pe baza de silicat de potasiu.

Continut scazut de COV, fara solventi, fara conservanti!

Creata din ingrediente cat mai ecologice!

Datorita faptului ca este super alcalina (valoare ph 12) se recomanda ca sa foloseasca un echipament de protectie pe durata aplicarii.

Vezi raportul de testare vopsea – capacitatea de protectie
Descarca specificatiile tehnice
  • Capacitate de atenuare: pana la 99.98 %  la o singura aplicare (37 dB), pana la 99.997 % (45 dB) la doua straturi. Eficienta de ecranare este testata in mod regulat in laborator de catre Profesorul Dipl.Ing. Pauli de la Universitatea Fortelor Armate Federale Germane din Munchen dupa standardele ASTM D4935-10 si/sau IEEE-STD-299-2006.
  • Rezistenta perfecta la coroziune: Cele mai multe produse de ecranare care au in compozitia lor metal nu sunt protejate in mod corespunzator impotriva coroziunii. Vopselele de ecranare HSF54, HSF74 si NSF34 fara particule de metal ecraneaza datorita atomilor de carbon ce intra in compozitia acestora. Prin urmare, acestea oferă rezistenta la coroziune (nu contin oxidanti) si durabilitate pe termen lung.
  • Strat inferior: Aderenta buna pe suprafete absorbante, netratate, de preferinta minerale, precum calcar, silicat, argila, etc. Utilizare  restrictionata pe vopsele-emulsie absorbante, tapete, etc. Nu este utilizabilă pe substraturi pe baza de gips!vopsea_antiradiatii_hsf74-5l
  • Strat superior: Poate fi acoperita cu vopsele-emulsie pe baza de apa, plastic. Din motive ecologice , se recomanda vopselele de dispersie pe baza de silicat KEIM (Biosil, Ecosil, Optil),precum si AUROvar grad inalt (nr.344) si vopsea silicat (nr.303). Nu se recomanda multe dintre vopselele pe baza de rasina naturala sau cele pe baza de argila sau lime putty!
  • Împământare:  Pentru a acoperi fisurile din interior, vopseaua este intarita cu fibre conductive. Aceasta vopsea trebuie impamantata cu ajutorul accesoriilor de impamantare! Pentru interior se recomanda banda EB2, placuta de impamantare GW (GB) si fisa GP (alternativa setul ESW+) , iar pentru exterior aditivul AF3 si placuta GE.
  • Rezistenta la inghet: Nu este rezistenta la inghet, se livreaza la temperaturi mai mari de 0°C sau cu UPS Express .
  • Ingrediente: Silicat de potasiu, apa, grafit, carbon negru, aditivi.
  • Continut de COV (Compusi Organici Volatili): < 0.5 g/l (valoarea limita pentru EU este 30 g/l pentru 2010). • Valoare Sd: ~ 0.01 m. • Valoare Ph-: 12.  Valabilitate: 12 luni. • Acoperire standard: Interior 7.5 m²/l. • Culoare: Negru. • Rezistenta la tractiune a adezivului: 2.5 N/mm².
  • Cantitate: 1 si 5 litri.

Note:

Testele de atenuare sunt efectuate in conditii de laborator. In conditii reale aceste procente pot varia semnificativ.

Inainte de a a lua decizia de a utiliza produse de ecranare asigurati-va ca ati inteles in mod corect principiile fizice conform carora aceste produse functioneaza si de asemeni ca ati inteles modul de utilizare corecta si eficienta. In caz contrar rezultatul poate fi sub asteptari, sau chiar sa obtineti un camp electromagentic mai mare decat cel existent inainte de utilizarea lor.

* Comenzile pentru produse care nu se gasesc in stocul propriu ar putea genera costuri suplimentare. Pentru informatii privind stocul si alte detalii, va rugam sa ne contactati.

Va invitam sa vizualizati urmatoarele exemple de proiecte in care s-a utilizat vopseaua de ecranare a radiatiilor!

casa-Austria

          casa- Australia
     Apartament-Austria
Apartament- Olanda