Vopsea pentru atenuarea radiatiilor de inalta (HF) si joasa frecventa (LF) produsa in Germania. Produsa incepand cu anul 2014, HSF64 este o vopsea pe baza de silicat de potasiu combinat cu liant pur acrilic pentru adeziune marita. Avand o rezistenta scazuta la umezeala este recomandata doar pentru interior. Vopseaua are valoarea ph-ului 12 (foarte alcalina); …

Email, RSS Follow
Share

Vopsea antiradiatii HSF64

Vopsea protectie radiatii HSF64

 Vopsea pentru atenuarea radiatiilor de inalta (HF) si joasa frecventa (LF) produsa in Germania.

Produsa incepand cu anul 2014, HSF64 este o vopsea pe baza de silicat de potasiu combinat cu liant pur acrilic pentru adeziune marita.

Avand o rezistenta scazuta la umezeala este recomandata doar pentru interior.

Vopseaua are valoarea ph-ului 12 (foarte alcalina); prin urmare se va aplica doar utilizand materiale de protectie adecvate.

Vezi raportul de testare vopsea – capacitatea de protectie
Descarca specificatiile tehnice Engleza    Romana
  • Capacitate de ecranare: pana la 99.987 %  la o singura aplicare (39 dB), pana la  99.997 % (46 dB) la doua straturi. Eficienta de ecranare este testata in mod regulat in laboratorul producatorului. Standardele utilizate sunt  ASTM D4935-10, IEEE Std 299-2006, IEEEE Std 1128-1998, ASTM A698/A698M-07.
  • Acoperire standard: Interior 7.5 m²/l
  • Strat inferior:Aderenta buna pe diferite suprafete precum vopsele de emulsie exitente, rigips, tapet, zidarie, lemn, sticla, subtraturi plastice, etc. Suprafetele trebuie pregtite in prealabil in mod corespunzator. Consultati fisa tehnica a produsului.
  • Strat superior: Preferabil vopsele cu liant plastic, vopsele de dispersie pe baza de apa, sau vopsele de dispersie cu silicat. Nu se recomanda vopsele minerale pure (argila, lut, bar,silicat). Va rugam sa consultati fisa tehnica a produsului.
  • Împământare:  Trebuie să fie legata la pamant cu ajutorul accesoriilor de impamantare. Se recomanda  utilizarea benzii de impamantare EB2 impreuna cu setul de impamantare ESW sau ESW+.
  • Ingrediente: Silicat de potasiu,  grafit, apa, dispersie pur acrilica, carbon negru, aditivi, conservanti (MIT,BIT).
  • Date tehnice: Continut de COV (Compusi Organici Volatili):  0.1 g/l (valoarea limita pentru EU este 30 g/l pentru 2010). • Valoare Sd: ~ 0.05 m. • Valoare Ph-: 12. Rezistenta adezivului la tractiune: 2.2 N/mm² Valabilitate: 12 luni. • Culoare: Negru. • Rezistenta la tractiune a adezivului: 2.5 N/mm².
  • Recipiente: 1 si 5 litri.

Note:

Testele de atenuare sunt efectuate in conditii de laborator. In conditii reale aceste procente pot varia semnificativ.

Inainte de a a lua decizia de a utiliza produse de ecranare asigurati-va ca ati inteles in mod corect principiile fizice conform carora aceste produse functioneaza si de asemeni ca ati inteles modul de utilizare corecta si eficienta. In caz contrar rezultatul poate fi sub asteptari, sau chiar sa obtineti un camp electromagentic mai mare decat cel existent inainte de utilizarea lor.

* Comenzile pentru produse care nu se gasesc in stocul propriu ar putea genera costuri suplimentare. Pentru informatii privind stocul si alte detalii, va rugam sa ne contactati.

Va invitam sa vizualizati urmatoarele exemple de proiecte in care s-a utilizat vopseaua de ecranare a radiatiilor!