Vopsea pentru atenuarea radiatiilor de inalta (HF) si joasa frecventa (LF), produsa in Germania. Este pe baza de liant acrilic pur de inalta calitate. Continut scazut de COV, fara solventi. Printre cele mai vandute produse YShield, cu o formula imbunatatita din martie 2012! Vezi raportul …

Email, RSS Follow
Share

Vopsea antiradiatii HSF54

vopsea_protectie_radiatii_HSF54-1l_5l-mare

                   

Vopsea pentru atenuarea radiatiilor de inalta (HF) si joasa frecventa (LF), produsa in Germania.

Este pe baza de liant acrilic pur de inalta calitate. Continut scazut de COV, fara solventi.

Printre cele mai vandute produse YShield, cu o formula imbunatatita din martie 2012!

Vezi raportul de testare vopsea – capacitatea de protectie
Descarca specificatiile tehnice
  • Capacitate de atenuare: pana la 99.98 %  la o singura aplicare (36 dB), pana la 99.995 % (43 dB) la doua straturi. Eficienta de ecranare este testata in mod regulat in laborator de catre Profesorul Dipl.Ing. Pauli de la Universitatea Fortelor Armate Federale Germane din Munchen dupa standardele ASTM D4935-10 si/sau IEEE-STD-299-2006.
  • Rezistenta perfecta la coroziune: Cele mai multe produse de ecranare care au in compozitia lor metal nu sunt protejate in mod corespunzator impotriva coroziunii. Vopselele de ecranare HSF54, HSF74 si NSF34 fara particule de metal ecraneaza datorita atomilor de carbon ce intra in compozitia acestora. Prin urmare, acestea oferă rezistenta la coroziune (nu contin oxidanti) si durabilitate pe termen lung.
  • Strat inferior: Interior si exterior: Excelenta adeziune pe diferite straturi inferioare existente precum vopsea, glet, tapet, ciment, tencuiala, zidarie, lemn, etc.vopsea_protectie_radiatii_hsf54-5l
  • Strat superior: Se va acoperi de preferinta cu plastic, vopsele – emulsie pe bază de apă, vopsele de fatada sau vopsele pe baza de rasina siliconica. Foarte recomandate sunt vopsele de dispersie pe baza de silicat KEIM (Biosil, Ecosil, Optil). In functie de compozitia lor chimică, vopsele pe baza de rasina naturala adera relativ bine. Nu recomandăm vopsele minerale pure! Datorita solicitarii maxime suportate de adeziv (conform ETAG 004) de cel putin 0.25 N/mm², se foloseste direct sub vopseaua de natura organica pura (nu minerala)!
  • Împământare:  Trebuie să fie legata la pamant cu ajutorul accesoriilor de impamantare. Pentru a acoperi fisurile din interior, aceasta vopsea este intarita cu fibre conductive. Cu toate acestea, pentru interior, se recomanda si utilizarea benzii de impamantare EB2 impreuna cu setul de impamantare ESW sau ESW+.
  • Ingrediente: Apa, liant acrylic pur, grafit, carbon negru, aditivi, conservanti.
  • Continut de COV (Compusi Organici Volatili): < 0.5 g/l (valoarea limita pentru EU este 30 g/l pentru 2010). • Valoare Sd: ~ 0.1 m. • Valoare Ph-: 8. • Cantitate: 1 si 5 litri. • Valabilitate: 12 luni. • Acoperire standard: Interior 7.5 m²/l; Exterior 5 m²/l. • Culoare: Negru. • Rezistenta la tractiune a adezivului: 1.9 N/mm².

Note:

Testele de atenuare sunt efectuate in conditii de laborator. In conditii reale aceste procente pot varia semnificativ.

Inainte de a a lua decizia de a utiliza produse de ecranare asigurati-va ca ati inteles in mod corect principiile fizice conform carora aceste produse functioneaza si de asemeni ca ati inteles modul de utilizare corecta si eficienta. In caz contrar rezultatul poate fi sub asteptari, sau chiar sa obtineti un camp electromagentic mai mare decat cel existent inainte de utilizarea lor.

* Comenzile pentru produse care nu se gasesc in stocul propriu ar putea genera costuri suplimentare. Pentru informatii privind stocul si alte detalii, va rugam sa ne contactati.

Va invitam sa vizualizati urmatoarele exemple de proiecte in care s-a utilizat vopseaua de ecranare a radiatiilor!

casa-Austria

casa- Australia
Apartament-Austria
Apartament- Olanda