Film ecranare camp magnetic

ecranare camp magnetic

Ecranare camp magnetic variabil de joasa frecventa .

 

Filmul MCL61 este o un film fabricat dintr-un aliaj de cobal amorf pentru reducerea campurilor magnetice variabile de joasa frecventa. De asemeni, poate asigura si atenuarea campurilor electrice de joasa frecventa, precum si a celor de inalta frecventa.

Nu atenueaza campurile magnetice statice.

Filmul este laminat asigurand protectie pentru stratul de cobalt de 20µm.

Vezi raportul de testare pentru filmul de atenuare a campului magnetic.
Descarca specificatiile tehnice Engleza    Romana

Caracteristici tehnice

Latime: 61cm

Lungime: la metru.

Grad atenuare camp magnetic : pana la 30dB( 97%) . Atenuarea depinde de numarul de faze, suprafata, etc. Pentru cabluri se recomanda 1-2 straturi, pentru duze se recomanda 2-4 straturi.

Grad atenuare camp electric de inalta frecventa: pana la 75dB

Greutate: 265g/ m2

Grosime: 0,1mm

Culoare: argintie

Permeabilitate: 25000 – 100000

Saturatie: 0,55 T

Componenta: Poliester, Co69, Fe4, Mo4, Nb1, Si16, B7

Utilizare

Atentie: marginile sunt taioase la fel ca ale unui cutit! Important: Este dificil de lipit. Se recomanda acoperirea suprafetei cu materiale solide.

Impamantare

Filmul este izolat. Pentru impamantare fiecare banda trebuie penetrata. Vedeti setul de imapamantare pentru film magnetic.

Gradul de atenuare

Gradul de atenuare este verificat periodic in laboratorul producatorului. Standardele utilizabile sunt: ASTM D4935-10 (pentru frecventa inalta) si  ASTM A698/A698M-07 (pentru frecventa joasa). Rapoartele de testare sunt disponibile pe site sau la cerere.

Note:

Testele de atenuare sunt efectuate in conditii de laborator. In conditii reale aceste procente pot varia semnificativ.

Inainte de a a lua decizia de a utiliza produse de ecranare asigurati-va ca ati inteles in mod corect principiile fizice conform carora aceste produse functioneaza si de asemeni ca ati inteles modul de utilizare corecta si eficienta. In caz contrar rezultatul poate fi sub asteptari, sau chiar sa obtineti un camp electromagentic mai mare decat cel existent inainte de utilizarea lor.

* Comenzile pentru produse care nu se gasesc in stocul propriu ar putea genera costuri suplimentare. Pentru informatii privind stocul si alte detalii, va rugam sa ne contactati.

 Exemplu de proiect:

magnetic_shield_ex1