Electrosensibilitatea

ID-10063551.jpg“Oamenii nu vor sa auda despre electrosensibilitate, insa vor trebui sa faca acest lucru mai devreme sau mai tarziu” (Gunilla Ladberg)

Simtiti ameteli, dureri de cap, greata, iritabilitate, insomnii, senzatie de caldura, inrosire a pielii, furnicaturi, stare de slabiciune, dificultati de memorie si concentrare, modificari ale ritmului cardiac, probleme de echilibru, atunci cand sunteti expusi la radiatiile din mediul inconjurator? Este posibil sa fiti  electrosensibil(a).
Electrosensibilitatea, recunoascuta ca afectiune in unele state, caracterizeaza sute de perosane din toata lumea care acuza aceste simptome atunci cand sunt expuse la nivele uzuale ale campurilor electromagnetice emise de WI-FI, telefoane fara fir – mobile si fixe DECT, antenele si stalpii de telefonie, linii de inalta tensiune, computere, etc.

Conform US National Library of Medicine National Institutes of Health , in Suedia, electrosensibilitatea este recunoscuta in mod oficial, estimandu-se ca aproximativ 230.000-290.000 de persoane sunt afectate.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17178584

  • Influenta microundelor

Microundele si, in general, alte forme de unde electromagnetice reprezinta un factor important (dar in mod traditional ignorat, trecut cu vederea)  in multe afectiuni moderne. Insomnie, anxietate, probleme de vedere, ganglionil limfatici, dureri de cap, sete extrema, transpiratii nocturne, probleme de oboseala, de memorie si de concentrare, dureri musculare, imunitate slăbita, alergii, probleme cardiace si digestive sunt toate simptome evidentiate initial in anii 1970, intr-o afectiune sub denumirea de “Boala Microundelor”. ()

  • SOS EHS – Toti suntem electrosensibili

 

  • Unde putem trai?

 

  • Un reportaj BBC despre persoane electrosensibile:

  • Fortati sa se deconecteze –  Gunilla Ladberg

Avand un doctorat in pedagogie  si forme de educatie, Gunilla Ladberg, este preocupata in special de evolutia cognitiva a copiilor. In studiile sale a observat efectele microundelor asupra proceselor cognitive si a inceput sa fie interesata, in general, de efectele undelor electromagnetice asupra corpului uman. Acest lucru a determinat sa intalneasca si sa ia interviu unor persoane electrosensibile (in Suedia), povestile  lor de viata fiind compilate in cartea Fortati sa se deconecteze Persoane electrosensibile fugari in propria tara.

Gunilla Ladberg : “Oamenii nu vor sa auda despre electrosensibilitate, insa vor trebui sa faca acest lucru mai devreme sau mai tarziu”.

 

Mai jos gasiti cateva link-uri  catre site-uri in care se regasesc  informatii cu privire la electrosensibilitate:

 EN

FR

RO

http://medicidetop.ro/noutati/3365-pericolul-expunerii-la-unde-electromagnetice-cazuri-reale-de-electrosensibilitate.html

 

Aflati mai multe informatii legate de radiatiile electromagnetice si de efectele acestora asupra organismului uman!

Studii si Carti

Video

Articole presa