Caracteristici: Detergent special pentru îngrijirea materialelor textile de ecranare. Dezvoltat atat in scopul de a pastra calitatea tesaturilor de ecranare care au in compozitia lor  fire de cupru cu argint, cat si in scopul de a proteja mediul inconjurator si pielea persoanelor alergice. Important! Detergentul Texcare nu contine arome, coloranti, agenti de complexare, conservanti, …

Email, RSS Follow
Share

Detergent Texcare

detergent-texcare-1l

 
Caracteristici:
Detergent special pentru îngrijirea materialelor textile de ecranare. Dezvoltat atat in scopul de a pastra calitatea tesaturilor de ecranare care au in compozitia lor  fire de cupru cu argint, cat si in scopul de a proteja mediul inconjurator si pielea persoanelor alergice.


Important!

Detergentul Texcare nu contine arome, coloranti, agenti de complexare, conservanti, enzime, ingrediente modificate genetic, derivate petrochimice.

Toate ingredientele sunt 100% biodegradabile.


Dozare / Aplicare:

1 litru pentru 20 de spalari.

Doza este independentă de duritatea apei.

Pentru o spalare, se toarnă 50 ml TEXCARE în sertarul pentru detergent sau direct în cuva.

Selectati programul delicat cu spălare la 30 ° C.

Vă rugăm tineti cont de indicatiile privind intretinerea tesaturilor de ecranare, precum si calcarea si uscarea acestora!

 

Ingrediente:

Sapun din ulei de rapită 5-15%, surfactant zahar 5-15%, sulfat de alcool ulei de cocos 5-15%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, ulei de ricin sulfatat <1%, citrat <1%, apă până la 100%.

Ingrediente INCI: apa, sapun de potasiu, alkylpoly-glucozide C8-16, sodiu C 8-14 sulfat de alcool gras, alcool, ulei de ricin sulfat, citrat de potasiu.

* Comenzile pentru produse care nu se gasesc in stocul propriu ar putea genera costuri suplimentare. Pentru informatii privind stocul si alte detalii, va rugam sa ne contactati.