Despre noi

Safe Solution

Safe Solution s-a conturat din grija pentru noi însine, dar mai ales pentru cei mici, din necesitatea de a gasi solutii sigure de reducere a radiatiilor electromagnetice.

Consideram ca sanatatea noastra si a celor dragi este nepreţuita, suntem convinsi ca e mult mai usor sa previi decat sa vindeci (daca mai poate fi vorba de vindecare), credem ca doar cunoscand riscurile la care suntem expusi putem aborda problemele intr-un mod corect si obiectiv si putem alege cele mai potrivite si mai sigure solutii de protectie.

Doar dupa ce ne-am convins noi insine ca investitia merita cu adevarat, am decis sa va recomandam si sa va oferim produsele si serviciile noastre.

Consideram ca cea mai eficienta abordare a fenomenului este aceea prin care ecranam radiatiile electromagnetice astfel incat acestea sa nu ajunga la noi , pe de o parte, iar pe de alta parte sa facem incercari de compensare a efectelor negative. Din acest motiv produsele promovate de noi nu se bazeaza pe principii ezoterice sau efecte energetice, ci pur si simplu pe principii si legi fizice cunoscute si demonstrate de mai bine de 100 de ani.

Credem cu tarie ca va veti convinge de eficienta acestora si ca le veti recomanda la randul dumneavoastra persoanelor care nu au aflat inca de acestea!

Nu ne credeti pe cuvant. Cautati, informati-va, studiati! Va veti convinge.

Safe Solution, in calitate de unic importator si distribuitor al produselor Swiss Shield si YShield  in Romania, este partenerul dvs in gasirea solutiilor de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice!

Cu drag,

Echipa Safe Solution