Pentru a obtine un spatiu ecranat, utilizati covoarele antiradiatii impreuna cu baldachinele de protectie impotriva radiatiilor! Aceste covoare se pun direct sub pat sau mocheta / covor, respingand astfel radiatiile care vin dinspre pardosea. Sunt confectionate din  tesatura de protectie Steel Twin , un material greu si stabil, compus din fibre de bumbac si otel …

Email, RSS Follow
Share

Covor antiradiatii U2S/dublu

covor antiradiatii_ST_pat dublu
Pentru a obtine un spatiu ecranat, utilizati covoarele antiradiatii impreuna cu baldachinele de protectie impotriva radiatiilor!
Aceste covoare se pun direct sub pat sau mocheta / covor, respingand astfel radiatiile care vin dinspre pardosea. Sunt confectionate din  tesatura de protectie Steel Twin , un material greu si stabil, compus din fibre de bumbac si otel inoxidabil. Marginile sunt cusute.
 Pentru un pat single este nevoie de un singur covor, pentru unul dublu sunt necesare doua. In acest sens, va oferim la un pret avantajos setul pentru paturile duble ce contine doua covoare!

Date tehnice

• Produs  livrat: 2 covoare suprapuse 10cm
• Latime: 270 cm, Lungime: 250 cm
• Capacitate de ecranare: 35 dB la 1 GHz
• Compozitie: 68% bumbac, 16% poliester, 16% otel inoxidabil
• Culoare: Alb si gri

Impamantare

U1S Grounding

Se va impamanta cu ajutorul accesoriilor speciale de impamantare.  Astfel, radiatiile electromagnetice vor fi  ecranate intr-un mod foarte simplu!

Este nevoie de 2 x placuta GV, 2 x cablu GC-500, 1 x fisa de impamantare GP.

Accesoriile de impamantare se comanda separat.

 Eficienta ecranarii

Capacitatea de ecranare a covoarelor antiradiatii este certificata de catre Prof. Dipl.-Ing. P. Pauli – Universitatea Germana a Fortelor Armate, Munich, conform standardelor ASTM D4935-10 and/or IEEE-STD-299-2006

Intretinere:

Se va spala in masina la  30°C. Se va folosi un detergent slab, fara inalbitor (se recomanda utilizarea detergentului Texcare ). Nu se curata chimic.

Covoarele antiradiatii se aduc doar la comanda ferma. Pentru disponibilitate si pret actualizat va rugam sa ne contactati.

Lista covoare protectie impotriva radiatiilor