Pentru a obtine o cusca Faraday, utilizati covoarele antiradiatii impreuna cu baldachinele de protectie impotriva radiatiilor! Aceste covoare se pun direct sub pat sau mocheta / covor, respingand astfel radiatiile care vin dinspre pardosea. Acest covor pentru pat single este format din doua panouri de protectie HNV80 YShield, alaturate si suprapuse pe o distanta de …

Email, RSS Follow
Share

Covor antiradiatii HNV/single

covor protectie radiatii_pat single_2 panouri

Pentru a obtine o cusca Faraday, utilizati covoarele antiradiatii impreuna cu baldachinele de protectie impotriva radiatiilor!
Aceste covoare se pun direct sub pat sau mocheta / covor, respingand astfel radiatiile care vin dinspre pardosea.
Acest covor pentru pat single este format din doua panouri de protectie HNV80 YShield, alaturate si suprapuse pe o distanta de 10 cm.. Marginile nu sunt cusute, se recomanda a fi instalat sub mocheta/covorul obisnuit.

Date tehnice:

• Produs  livrat: 2 panouri HNV80
• Latime: 190 cm, Lungime: 280 cm
• Capacitate de ecranare: 80 dB la 1 GHz
• Compozitie: Nylon, cupru, nichel, invelis de protectie
• Greutate: 85 g/m²
• Culoare: anthracite / maro

Impamantare

Se va impamanta cu ajutorul sistemului integrat de impamantare YShield. Astfel, radiatiile electromagnetice vor fi  ecranate intr-un mod foarte simplu!

 Eficienta ecranarii

Capacitatea de ecranare a covoarelor antiradiatii este certificata de catre Prof. Dipl.-Ing. P. Pauli – Universitatea Germana a Fortelor Armate, Munich, conform standardelor ASTM D4935-10 si/sauIEEE-STD-299-2006.

 Covoarele antiradiatii se aduc doar la comanda ferma. Pentru disponibilitate si pret actualizat va rugam sa ne contactati.

 Lista covoare protectie impotriva radiatiilor